#andereschoenen wandelworkshop LENTELUST

#andereschoenen wandelworkshop LENTELUST
“Daar is de lente, daar is de zon
Bijna - maar ik denk dat ze weldra zal komen-,
De fallus impudicus staat al in bloei
En de blaadjes krijgen bomen!

Jan De Wilde

Lust in lente? Moviganta ook!

Op zaterdagen 15 april en 29 april, vrijdag 5 mei en zondag 7 mei organiseer ik voor de derde keer een wandelworkshop op #andereschoenen.

Mijn seizoenencyclus begon vorig jaar, met ‘herfsttijd’: even de dwingende kloktijd Chronos temperen en een hele dag lang focussen op de creatieve betekenistijd Kaïros.

De tweede etappe, ‘Winterreise’, was een ode aan de koude weidsheid, die ruimte schept voor nieuwe inzichten en zingeving.

Nu, tijdens ‘LENTELUST’, viert Moviganta dat de natuur, na haar lange winterpauze, eindelijk weer ontwaakt, uitloopt en bloeit.

De dagen lengen, de zon wint aan kracht en het wordt stilaan warmer. Ideaal weer om al wat langer te struinen en samen aandachtig te kijken en te luisteren naar het ontluikende leven. Het jaar is nog jong, de lente nodigt uit om vorm te geven aan nieuwe perspectieven. Het is een geschikt moment om onze nog frisse inzichten tot ontplooiing te laten komen.

Uitvalsbasis voor de lentelust wandelworkshops is De Borre in Bierbeek, van waaruit wij een stukje Mollendaalbos verkennen.

Het volledige PROGRAMMA alsook het CONTACTFORMULIER om in te schrijven vind je hier:

Net als Herfsttijd en Winterreise onderscheid Lentelust zich door een bijzonder en betekenisvol samenspel van natuurbeleving, zingeving, groepsdynamiek en kunst:

Een andere kijk op je omgeving. Op #andereschoenen voel je bewondering en ontzag voor de natuur.

Een ander perspectief. Op #andereschoenen blik je helder en ontdek je de zin van wandelen.

Meer verbinding. Op #andereschoenen vind je persoonlijke invulling, deel je inzichten en ervaringen.

Ruimte voor schoonheid. Op #andereschoenen luister je naar passende teksten en poëzie.

NIEUW
Tijdens Lentelust gunnen we ons kleine rustpauzes buiten, we zetten we ons neer in de natuur en nemen de tijd om elementen, die ons raken, te observeren en te schetsen.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *