Aanbod voor bedrijven

Moviganta luistert naar je behoefte aan meer welzijn en een aantrekkelijke werkomgeving !

Wandeltrajecten en -seminaries op #andereschoenen hebben aandacht voor menselijke waarde, cruciaal binnen elke werkcontext.

Respect maakt gemotiveerder en creatiever. Wie tevreden is werkt beter.

Binnen het #andereschoenen-assortiment voor bedrijven kan je kiezen uit activiteiten voor TEAMS en LEIDINGGEVENDEN.

In beide gevallen zijn het authentieke formats.

Origineel door hun eenvoud en daarom ook efficiënt, doeltreffend én betekenisvol:

  • efficiënt: elk traject of seminarie is goed voorbereid. Activiteiten op maat starten met een grondige intake. Moviganta WandelMentor biedt ook steeds opvolging aan.
  • doeltreffend: een inleidende check-in en afsluitende check-out elke dag staan garant voor focus, evaluatie en eventuele bijsturing.
  • betekenisvol: wij komen in team of kleine groepen bijeen op een rustige plek, kort bij de natuur. Een mooie omgeving maakt het je gemakkelijker om effectief gas terug te nemen en op zoek te gaan naar vernieuwde energie. Hoogtepunt van de dag is een actieve dialoog tijdens een spontane wandeling in teamverband of groep langs landelijke paden.

TEAMBUILDING

Moviganta WandelMentor faciliteert trajecten naar een krachtig team.

Een team dat functioneert op basis van vertrouwen. Dat een veilige, open plek is met ruimte voor opbouwende feedback en (zelf)reflectie. Een team waar mensen en hun verschillende ideeën, visies en werk met elkaar verbonden zijn. Waar alle teamleden, ongeacht de koers die het team vaart, betrokken en geëngageerd zijn. Een team dat verantwoordelijkheid opneemt en dat zich richt op het behalen van een collectief doel.

Met teamtrajecten op #andereschoenen organiseert Moviganta WandelMentor voettochten naar waardevolle teams, tijdens dewelke wij samen nieuwsgierig op pad gaan, op zoek naar gemeenschappelijke perspectieven.

Zo’n traject schept de nodige tijd en ruimte voor waardevolle teammomenten met veel aandacht voor respectvolle menselijke interactie.

Teammomenten op #andereschoenen zijn zinvolle alternatieven voor klassieke overlegmomenten zoals energieverslindende vergaderingen.

LEIDINGGEVENDEN

Voor ondernemers, leidinggevenden en teamcoaches/-consultants organiseert Moviganta WandelMentor seminaries voor je persoonlijke fysieke en mentale conditie met intervisie.

Een seminarie op #andereschoenen is een uitgelezen moment om het jachtige bedrijfsleven even volledig achter je te laten en samen met gelijkgezinden tijd te nemen voor jezelf en je bedrijf of team: stilstaan, afstand nemen, terugblikken om helder vooruit te kijken.

Onder gelijken op pad gaan en ideeën uitwisselen over prangende actuele thema’s zoals burn-out preventie, gedeeld leiderschap of het nieuwe hybride werken is verrijkend.

Intervisie in beweging, in een rustige omgeving en gezellige sfeer, met veel aandacht voor natuurlijke gesprekken, vrijuit met elkaar praten, pertinent naar elkaar luisteren en reflecteren, is een inspirerende energiegever.

Seminaries op #andereschoenen zijn pure ervaringen die je helpen je horizont te verbreden en je belastbaarheid op peil houden.

Wil je ook je #andereschoenen aantrekken, op weg naar een sterk team of naar persoonlijke veerkracht, inspiratie en ontplooiing?
Neem dan contact op en ontdek wat MovigantaWandelMentor
je te bieden heeft!

Offerteaanvraag via CONTACT*

* Geef zeker je bijzondere noden alsook je professionele background en werkcontext aan.

Naar de KALENDER*

* Voor een overzicht van komende activiteiten.

Naar aanbod voor PARTICULIEREN