Aanbod voor particulieren

Ben je geboeid door interactie en verbeelding en hou je van wandelen, collectief of individueel, langs bos- en natuurpaden?

Dan zit je bij Moviganta zeker goed !

Download mijn brochure anders wandelen met Moviganta voor een handig overzicht van de voordelen van individuele #andereschoenen wandelcoachings.

Wandelen op #andereschoenen is wandelen met dat tikkeltje méér.

Wandelen… zó oud, zó gewoon en toch zó uniek. Wie wandelt ervaart dat nieuwsgierig onderweg zijn belangrijker is dan aankomen…

Je observeert, voelt, stemt af en scherpt je creativiteit, cognitieve flexibiliteit en divergentie. Te voet maak je zorgzaam connectie met jezelf, je naaste, je omgeving.

VOOR PARTICULIEREN ORGANISEERT MOVIGANTA WANDELMENTOR ATTENTE, WARME WANDELINGEN DIE ER TOE DOEN.

WANDELWORKSHOP op #andereschoenen

Wandelworkshops zijn authentieke, waardevolle belevenissen van gedeeld plezier.

We komen in kleine groepen van max. 6 personen bijeen op een rustige plek, kort bij de natuur.

Zo’n dag op #andereschoenen gaat door in een mooi kader. De workshop begint steeds met een welkomst- en kennismakingsronde. ’s Middags eten we samen en we sluiten de dag af met een gezamenlijk reflectie- en evaluatiemoment.

Hoogtepunt van de dag is een verrassende wandeling met veel aandacht voor natuur, perspectief, menselijke interactie en kunst.

WANDELCOACHING op #andereschoenen

Wandelcoachings zijn individuele en gepersonaliseerde gesprekken met veel aandacht voor zelfontplooiing en natuurbeleving.

Een wandelgesprek op #andereschoenen vertrekt vanuit je individuele behoeften en mogelijkheden en is per definitie maatwerk.

Een goede voorbereiding en nazorg zijn essentieel en staan garant voor kwaliteit en betekenisvolle doelgerichtheid. Daarom start coaching altijd met een grondige intake en bied ik je op het einde ook opvolging aan.

Per aparte wandelsessie bepalen we nogmaals kort doel en focus van ons tweegesprek op voeten. Afsluitend ronden we af met een kleine evaluatie. Dat maakt bijsturing, in geval van latere sessie(s), steeds mogelijk.

Optie: dagtochten

Intensieve wandelgesprekken van meerdere opeenvolgende dagdelen, al dan niet rond een bepaald thema, zijn mogelijk. Of voor wie droomt van een op maat georganiseerde, begeleide (meer)daagse wandeltocht. Alleen of in beperkte groep. Moviganta staat in voor de organisatie en begeleiding. 

Wil je ook je #andereschoenen aantrekken, voor een sprankelende wandelworkshop of een verrijkende wandelcoaching?
Neem dan CONTACT* op en ontdek wat MovigantaWandelMentor je te bieden heeft!

* Geef zeker je bijzondere noden aan.

Naar de KALENDER**

** Voor een overzicht van komende activiteiten.

Naar aanbod voor BEDRIJVEN