#andereschoenen wandelworkshop ZOMERZIN

#andereschoenen wandelworkshop ZOMERZIN

Op 15 en 20 augustus 2023 sluit Moviganta haar seizoenencyclus af met ZOMERZIN…

De zomer schenkt zon en warmte. In augustus bereikt de zomer zijn hoogtepunt. De natuur lijkt verzadigd. De tijd is rijp om te oogsten.

Voel je ZOMERZIN? Dat treft! Op 15 en 20 augustus, van 9u tot 17u, organiseert Moviganta een zomerse wandelworkshop op #andereschoenen.

Natuurlijk vertrek de wandeling weer vanuit een passende locatie. Dank aan de boeren en oogsters van de De Wakkere Akker. Zij heten ons welkom op deze heerlijk eerlijke plek op de grens van Herent, Tildonk en Leuven. Een gedroomde thuisbasis voor een bewuste zomerdag op #andereschoenen.

Ditmaal belichten we het thema ‘oogst’ en ‘oogsten’. Met ZOMERZIN plukken we de vruchten van de drie voorbije Moviganta-seizoenen.

HERFSTTIJD legde de kiem voor de Moviganta workshops. WINTERREISE bracht rustige leegte en nieuwe perspectieven. LENTELUST liet de frisse inzichten openbloeien.

Nu, tijdens ZOMERZIN, deel je in deze rijke oogst. Gedurende één dag beleef je de inzichten en ervaringen die Moviganta en haar gasten tot nu toe maakten. Lees hieronder de belangrijkste.

Respect voor de natuur: voel je verbonden met je omgeving. Waardeer, observeer en proef de natuur met al je zintuigen.

Inspirerende perspectieven: verruim je eigen horizon. Laat je verrassen door inzichten en ervaringen die onderweg spontaan oppoppen.

Verbindende reflectie: ga op zoek naar betekenis. In deze warme setting voel je je veilig om zelfs persoonlijke invullingen gul te delen.

Quality Time: heb aandacht voor jezelf, je gezelschap en je omgeving. Moviganta geeft je tijd om te luisteren en te genieten van de schoonheid van het moment.

Participeer met de nodige bedachtzaamheid en voorzichtigheid, in harmonie met het #andereschoenen principe. Zorgvuldig gekozen poëzie en passende literatuur geven aan deze Moviganta-waarden nog extra kracht.

Naar goede gewoonte garandeert Moviganta ook ditmaal kwaliteitsvolle catering, met verantwoord geteelde en geoogste streekproducten.

Voorts mag je rekenen op de toegewijde zorg van je vertrouwde wandelmentor Christine Fettweis en de deskundigheid van dichter/woudloper Joost Tresignie.

Raadpleeg de kalender voor het gedetailleerde PROGRAMMA en om IN TE SCHRIJVEN

Joost en Christine kijken er naar uit je op één van de ZOMERZIN dagen te mogen verwelkomen. Met graagte wandelen ze met samen met jou de weg van de omzichtige en bescheiden natuurbeleving.

Hun #andereschoenen staan al klaar. En die van jou?

1 reactie

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *