#andereschoenen wandelworkshops in de lente!

#andereschoenen wandelworkshops in de lente!

In februari begint de winter te wegen, iedereen snakt nu naar licht en een beetje warmte. Toch blijft Moviganta nog even in winterstemming. Ik schik mij in het koude seizoen omdat het onvermijdelijk verandering aankondigt: de LENTE komt beslist eraan!

Moviganta gebruikt de laatste winterrust om op te laden en met veel goesting het nieuwe seizoen voor te bereiden.

Binnen enkele maanden, vanaf midden april tot begin mei, krijgen de voorbije #andereschoenen workshops ‘herfsttijd’ en ‘Winterreise’ in de lente een gepast vervolg. Seizoen en aankleding wisselen, de vertrouwde ingrediënten blijven hetzelfde:

  • een andere kijk op natuur; op #andereschoenen ben je deel van de natuur en je neemt de lente waar met verfrissende nieuwsgierigheid.
  • een ander perspectief; op #andereschoenen krijgt wandelen een vernieuwde betekenis.
  • meer verbinding; op #andereschoenen kom je tot persoonlijke invulling en deel je nieuwe inzichten en ervaringen.

Ook voor de lente-editie zoekt Moviganta haar inspiratie in zorgvuldig gekozen poëzie en passende teksten. Omdat het dan al warmer is kunnen we buiten zitten en bijzondere natuurelementen, die onze aandacht trekken, eveneens schetsen.

De concrete data, plaats en het uitgewerkte programma verschijnt binnenkort op de Moviganta kalender.

Volg mij via:

of abonneer je op de Moviganta nieuwsbrief.

Naast de seizoenencyclus kan je ook voor een gepersonaliseerd aanbod bij mij terecht.

Een individuele wandelcoaching, een #andereschoenen wandelworkshop met vrienden of familie, naast originele teambuilding behoren tot de mogelijkheden.

Aarzel niet om mij te contacteren, ik luister naar je vraag en werk graag een apart voorstel uit.

Hartelijke groeten,

je wandelmentor Christine

2 reacties

Christine, Ik zag de sneeuwklokjes al open staan. Toch vind je deze nog weinig. Juist zoals meiklokjes. Ik denk dat deze speciale grond hoeven. We hebben deze al verschillende keren geplant zonder resultaat. Ons buurvrouw die heeft bijna bij wijze van spreken een wei vol meiklokjes. Ik ben een beetje jaloers op jullie mooie wandelingen. Soms niet gemakkelijk is zag namelijk een steile wandeling in de modder. Het wandelen is bij ons op een klein pitje. En momenteel heb ik zo ne knie pijn. Artrose niet veel aan te doen zeker dan bewegen. Ja, en die knieën moeten heel wat gewicht meedragen. Indertijd ben ik nog eens de streek van Maarten Vandervelpen gaan verkennen. Een mooie georganiseerde wandeling toen.

Hallo Irène,

dank voor je berichtje. Sneeuwklokjes zijn soms koppig en kieskeurig, tot ze een plekje gevonden hebben waar ze zich voelen. Dan zijn ze niet meer te stoppen.
Wat de Moviganta wandelingen betreft, ik pas mij graag aan de noden en behoeften van mijn medestappers aan en hou bij de keuze van het parcours daarmee rekening.

Groetjes,
Christine

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *