terugblik #andereschoenen wandeldag 16 okt. ’22

terugblik #andereschoenen wandeldag 16 okt. ’22

De zon heeft ons op de #andereschoenen wandeldag op 16 oktober ’22 in elk geval niet in de steek gelaten! Het was heerlijk genieten van deze onverwacht warme en lichte dag.

Die begon ’s morgens vroeg in De Broeikas, bij een kopje koffie of thee. Kennismaken. Delen wat je verwacht van de dag. Gevoelens, impressies, herinneringen, een citaat uit een gedicht, … wat verbindt je met ‘Herfst Tijd’?

Tijdens de wandeling hebben we prachtige landschappen gezien. Lekker gepicknickt ook. Ondanks nieuwe mensen en een uitdagende tocht van ca. 15 km ons toch op ons gemak gevoeld.

Maar de eerste #andereschoenen wandeldag was ook verhelderend. Stilte, reflecteren, luisteren en ontsnappen uit het zog van het dagelijkse leven. Het bleek bij wijlen een moeilijke oefening.

Op 30 oktober is er een nieuwe #andereschoenen wandeldag. Doel en inhoud blijven ongewijzigd, maar de vorm is lichtjes aangepast.

De belevingswandeling zelf zal minder lang zijn, ca. 12 km. Met niet enkel vertrek en aankomst, maar ook lunchpauze in De Broeikas.

Info en inschrijven via: https://moviganta.be/2022/09/andereschoenen-wandeldag-30-okt-22/

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *