#andereschoenen wandelseminarie 15/16 nov.’22

#andereschoenen wandelseminarie 15/16 nov.’22

November – de natuur is onderweg naar rust. Een ideaal moment voor reflectie, intervisie en bijtanken in beperkte kring.

Twee dagen ontsnappen aan de vele beslommeringen die de nakende eindejaarsperiode met zich meebrengt. Even verstillen, samen afstand nemen, terug blikken en dan weer helder vooruit kijken, op zoek naar nieuwe perspectieven en paden voor 2023.

Dit #andereschoenen seminarie onder collega-ondernemers, -leidinggevenden en -teamcoaches staat helemaal in het teken van tijd en het vinden van een gezonder evenwicht tussen dwingende kloktijd (Chronos) en creatieve betekenistijd (Kaïros).

Uit actuele wellbeing thema’s die tijdens de kennismakingsronde naar boven komen pikken we er enkele uit voor een actieve dialoogwandeling. Aan de hand van die issues onderzoeken we al wandelend aspecten van transitie naar een duurzame omgang met mensen en behoud van menselijke waarde binnen een aantrekkelijke werkomgeving, wegen we zoveel mogelijk pro’s en contra’s met elkaar af en oefenen we ons in dialectiek. Dat maakt van de #andereschoenen wandeling op dag één een boeiende verbindende reis. Onderweg ontdek je nieuwe, verhelderende en verruimende inzichten.

Dag twee heeft vooral aandacht voor je energiehuishouding en -balans. Op #andereschoenen groeit ook je persoonlijke draagkracht.

Kwaliteit en diepgang staan tijdens deze tweedaagse centraal. Daarom is het maximum aantal deelnemers beperkt tot 6 personen!

Dit #andereschoenen seminarie gaat door in De Heerlijckyt van Elsmeren.

Inschrijven via contactformulier*

*Geef zeker je bijzondere noden alsook je professionele background en werkcontext aan.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *